Hledáme novou kolegyni/nového kolegu do týmu

Svaz vodovodů a kanalizací Žďársko vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovní pozice „projektový/investiční manažer(ka) – veřejné zakázky, investiční a dotační management“

Hledáte různorodou a zajímavou práci v technickém oboru? Oceníte stabilního a silného zaměstnavatele ve Vašem regionu? Jste samostatní a dotahujete věci do konce?

Svazek přijme do svého malého kolektivu novou kolegyni/nového kolegu, která/ý by se staral(a) o veřejné zakázky a komunikoval(a) s externím administrátorem i s potenciálními vítězi. Nová kolegyně/Nový kolega by dále monitoroval(a) dotační možnosti pro vodohospodářské projekty (národní i evropské) a staral(a) by se o vybrané projekty.

S ohledem na oblast působnosti svazku nová kolegyně/nový kolega bude mít příležitost se seznámit s stavbami na tzv. výrobních výborech, kontrolních dnech nebo během samotné kolaudace.

Jak se můžete přesvědčit, nabízíme různorodou práci na plný úvazek (na dobou určitou – 1 rok – s možností změny na dobu neurčitou) za odpovídající ohodnocení (50 000,- Kč až 55 000,- Kč) s motivačním programem prémií a odměn. Svazek přispívá na stravování, na dovolenou a poskytuje 25 dnů dovolené včetně 2 dnů indispozičního volna.

Samozřejmostí je pracovní mobil, notebook, pravidelná školení (vč. vstupního zaškolení) a služební auto.

Hledáme novou kolegyni/nového kolegu s ukončeným středoškolským studiem technického zaměření nebo s vysokoškolským vzděláním, která/ý má odpovídající pracovní zkušenosti a praxi (veřejné zakázky, veřejné stavby, projektové řízení, veřejné finance, spolupráce s komunálním sektorem nebo dotace). Nová kolegyně/Nový kolega by měl(a) umět pracovat s počítačem, je aktivním řidičem, hledá řešení problémů a je schopen týmové práce. Výhodou bude znalost územní působnosti svazku a schopnost používat v práci cizí jazyky.

Pokud naplňujete naše představy a máte zájem o zajímavou práci v našem kolektivu, neváhejte doručit přihlášku v obálce označené „Výběrové řízení projektový/investiční manažer SVK Žďársko“ na adresu: Svaz vodovodů a kanalizací Žďársko, Vodárenská 2, 591 01 Žďár nad Sázavou nebo datovou schránkou (2cgw8dt) v termínu do 2. 5. 2023.

(pozn.: Přihlášku lze po předchozí dohodě doručit emailem nejpozději do 2. 5. 2023 a následně doručit ověřené kopie dokladů. Bez těchto ověřených dokladů nebude přihláška dále zpracována.)

Případné bližší informace naleznete v přiloženém dokumentu a Vaše dotazy zodpoví Mgr. Reda Ifrah

e-mail: ifrah@svkzdarsko.cz

Plné znění inzerátu